DIENSTEN

LATEN WE PRATEN

De juiste video raakt, informeert en inspireert. ST.AV kan jouw gedachten omzetten in een eindresultaat waarover jij en je omgeving niet uitgepraat raken. De mogelijkheden zijn eindeloos en ik luister graag naar wat uw wensen zijn. Vindt u hieronder niet precies wat u zoekt? Neem gerust contact op. Samen komen we er uit.

Schermafbeelding 2020-08-12 om 12.49.42.
BEDRIJFSVIDEO

Wil jij je bedrijf op een unieke manier onder de aandacht brengen? Dan is videomarketing tegenwoordig het antwoord op de vraag. Van uw doelgroep op de hoogte stellen van nieuwe projecten tot aan vertrouwen uitstralen naar huidige en potentiële klanten, met de juiste video creëer jij de zichtbaarheid die je wilt. Ik luister graag naar uw visie en doelen om vervolgens samen te zoeken naar de beste manier om tot het mooiste resultaat te komen.

AFTERMOVIE

Mooie momenten beleven is leuk, maar ze herbeleven is vaak nóg leuker. Een video waarmee je keer op keer kunt nagenieten, de beleving ervaart alsof je er bij bent geweest of de volgende keer echt niet mag missen. Een congres, festival, feest, conferentie of optreden; u vraagt, wij draaien. ST.AV kan u voorzien van diverse aftermovies die de herbeleving van momenten een extra dimensie geeft.

Schermafbeelding 2020-08-12 om 12.42.13.
Schermafbeelding 2020-08-12 om 12.42.13.
Schermafbeelding 2020-08-12 om 12.32.33.
MONTAGE

Heb je zelf mooie beelden vastgelegd die je graag in een spectaculair eindresultaat terugziet? Ik help je graag mee om jouw materiaal om te toveren naar de video die jij in gedachten hebt.